Recepty

Bravčové mäso s dresingom

Mäso nakrájame na kúsky, osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a prudko opečieme. Opečené kúsky vyberieme a vo výpeku orestujeme cibuľu a šampiňóny. Pridáme opečené mäso, podlejeme malým množstvom vývaru a pod pokrievkou udusíme domäkka. Podľa potreby zahustíme hladkou múkou, do hotového mäsa pridáme francúzsky dresing.

Suroviny

  • 300 g chudého bravčového mäsa
  • hladká múka
  • 1 ks cibuľa
  • čerstvé šampiňóny
  • olej
  • mäsový vývar
  • mleté čierne korenie, petržlenová vňať
  • 1 až 2 lyžice francúzskeho dresingu

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

Čokoládový hrnčekový koláč

Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

Zobraziť celý recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

Zobraziť celý recept

Pečené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...

Zobraziť celý recept