Recepty

Te?acie rezne so salámou

Umyté mäso osušíme obrúskom, odblaníme, pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme. Z jednej strany obalíme múkou a na horúcej masti sprudka ope?ieme. K ope?eným rez?om pridáme salámu pokrájanú na kocky, podlejeme vodou a udusíme. Udusené rezne upravíme na misu a na každý reze? položíme volské oko. Do š?avy primiešame múku, chví?u povaríme, precedíme na misu k rez?om a ozdobíme kyslými uhorkami. Podávame s ryžou. 

Suroviny

  • 400 g te?acieho mäsa
  • so?, 50 g masti
  • 100 g salámy, 4 vajcia
  • 20 g hladkej múky, kyslé uhorky

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

?okoládový hrn?ekový kolá?

Vajcia s cukrom vyš?aháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

Zobraziť celý recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

Zobraziť celý recept

Pe?ené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli koší?ky hrubé asi...

Zobraziť celý recept