V nádobe pripravíme kvások z droždia, cukru a vlažného mlieka. Pridáme múku, postrúhaný údený syr, Palmarín a zamiesime hladké cesto. Cesto vyformujeme do valca a rozrežeme na 6 rovnakých dielov. Každý rozvaľkáme na okrúhlu placku hrubú asi 5 mm. Placky rozrežeme radielkom cez stred na rovnako veľkých 16 dielov. Každý diel zvinieme od širšieho konca k užšiemu do tvaru slimáčika. Poukladáme na suchý plech, potrieme rozšľahaným vajcom a posypeme sezamovými semiačkami. Pečieme v predhriatej rúre pri 150 stupňoch 35 minút.
Tak neváhajte a napíšte nám.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli košíčky hrubé asi...