Recepty

?ervená kapia s cesnakom

O?istenú kapiu poukladáme na plech a vložíme do rozohriatej rúry na nieko?ko minút. Potom ju vyberieme, stiahneme kožu, zbavíme jadier a stopky a namá?ame do uvareného nálevu z oleja, octu a soli. Kapie poukladáme do pohárov, posypeme posekanou v?a?ou a pokrájanými strú?ikmi cesnaku, dolejeme trochu nálevu a uzavrieme. Sterilizujeme 15 minút pri teplote 80°C.

Suroviny

  • 2 kg ?ervenej kapie
  • 3 dcl ocot, so?
  • 70 g posekanej petržlenovej v?ate
  • 100 g cesnaku

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

?okoládový hrn?ekový kolá?

Vajcia s cukrom vyš?aháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

Zobraziť celý recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

Zobraziť celý recept

Pe?ené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli koší?ky hrubé asi...

Zobraziť celý recept