Vykostené husacie prsi?ká potrieme so?ou, korením a hor?icou. Žem?u nakrájame na kocky a namo?íme do smotany. Pe?e? a o?istenú cibu?u nakrájame nadrobno a asi 3 minúty opekáme na horúcom masle. Zo žemle vytla?íme prebyto?nú smotanu, pridáme petržlenovú v?a?, trošku soli a ?ierneho korenia a všetko dobre prepracujeme. Husacie prsia touto zmesou naplníme a previažeme ni?ou. Plnené prsi?ká pe?ieme vo vhodnej miske uprostred rúry. Po?as pe?enia ich ob?as polievame bielym vínom. Z upe?ených prsi?iek odstránime ni?, ktorou sme ich zviazali. Výpek povaríme s kyslou smotanou na platni. Miešame, kým omá?ka varom trochu nezhustne. Posolíme a dochutíme ?iernym korením.
Tak neváhajte a napÃÅ¡te nám.
Vajcia s cukrom vyš?aháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli koší?ky hrubé asi...