?tky vymiešame s práškovým cukrom dopenista, postupne za stáleho miešania pridáme instantnú kávu a po kvapkách rum. Primiešame múku spolu s práškom do pe?iva a tuhý sneh z bielkov. Cesto rozotrieme na plech vyloený vymasteným papierom a upe?ieme. Z upe?eného plátu opatrne oddelíme papier, skrútime ho do navlh?enej utierky a necháme vychladnú?. Potom roládu rozvinieme, potrieme plnkou, vrch potrieme zvyškom plnky a posypeme nahrubo posekanými opraenými orechmi a postrúhanou ?okoládou. Príprava plnky: Maslo, práškový a vanilkový cukor vymiešame dopenista, primiešame ?tky, silnú ?iernu kávu a kakao.
Tak nevĂĄhajte a napĂĹĄte nĂĄm.
Vajcia s cukrom vyš?aháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli koší?ky hrubé asi...