Z múky, masla, 4 ž?tkov, 50 g práškového cukru a v teplom mlieku namo?eného droždia vypracujeme hladké cesto. Rozva?káme ho a dáme na vymastený plech, ktorý posypeme múkou. Potrieme marhu?ovým lekvárom a necháme pol hodiny kysnú?. Zo 4 bielkov uš?aháme tuhý sneh, do ktorého pridáme vanilkový cukor a 100 g práškového cukru. Snehom potrieme odležané cesto a povrch posypeme posekanými mand?ami. Pe?ieme v mierne vyhriatej rúre.
Tak neváhajte a napÃÅ¡te nám.
Vajcia s cukrom vyš?aháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...
Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...
Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli koší?ky hrubé asi...