Recepty

POLIEVKA Z BRAV?OVEJ KRKOVI?KY

Krkovi?ku umyjeme, zalejeme studenou vodou, pomaly privedieme do varu a prikrytú varíme asi pol hodiny. Potom pridáme o?istenú zeleninu, zemiak, cibu?u, paradajku, kel, celé ?ierne korenie a varíme, až kým mäso nezmäkne. Uvarenú polievku precedíme a zavaríme do nej ?ubovo?nú závarku. Uvarenú krkovi?ku podávame osobitne s chrenom. 

Suroviny

  • 300 g brav?ovej krkovi?ky
  • 1,5 l vody, so?
  • 100 g kore?ovej zeleniny
  • 1 zemiak, 1 cibu?a
  • 1 paradajka, kúsok kelu
  • celé ?ierne korenie

Máte recept, o ktorý sa chcete podeliť?

Tak neváhajte a napíšte nám.

Ochutnajte aj dalšie recepty

?okoládový hrn?ekový kolá?

Vajcia s cukrom vyš?aháme do peny, prídáme múku, olej, granko a...

Zobraziť celý recept

Zapekané karé

Plátky mäsa umyjeme, osušíme a vyklepeme, mäso z oboch strán posypeme...

Zobraziť celý recept

Pe?ené plnené zemiaky

Zemiaky prekrojíme na polovice a stred vydlabeme tak, aby vznikli koší?ky hrubé asi...

Zobraziť celý recept